L'Ajuntament engegarà un nou procés participatiu vinculat a l'Agenda 21


  • Comparteix:

El calendari del 2004 recull 12 propostes de sostenibilitat

El calendari del 2004 recull 12 propostes de sostenibilitat

Aquest proper any 2004 s'obrirà un nou procés participatiu que donarà continuïtat a l'Agenda 21 i en què es decidirà quines accions haurà de prioritzar l'Ajuntament pel que fa a sostenibilitat. Així s'ha anunciat durant la presentació del calendari per al 2004 de l'Ajuntament, que recull 12 de les 50 propostes de sostenibilitat presentades pels ciutadans al si de l'Agenda 21.

El calendari institucional de l'Ajuntament per aquest 2004 té com a objectiu difondre entre els santcugatencs la sostenibilitat i, alhora, potenciar la seva participació en el segon fòrum Sant Cugat Sostenible, que se celebrarà a principis de l'any vinent. És per això que els departaments de participació i de medi ambient han decidit unificar els seus esforços i fer un únic calendari, segons ha explicat la regidora d'Acció Cívica i Igualtat, Marta Subirà.

Marta Subirà

Enguany hem decidit fer un únic calendari aprofitant el procés participatiu de l'Agenda 21.


El calendari recull 12 propostes de les moltes que han fet els ciutadans durant el procés de l'Agenda local 21. L'objectiu és preparar el debat del Pla d'Acció del segon fòrum Sant Cugat Sostenible. Aquest fòrum servirà per establir les prioritats mediambientals de l'Ajuntament durant el present mandat, com ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

En el proper fòrum Sant Cugat sostenible es debatrà quines de les propostes del calendari cal prioritzar.


L'Ajuntament ha editat 5.000 exemplars del calendari, que es repartiran entre els organismes públics, escoles bressol i de primària i botigues de la ciutat, entre d'altres. A més, també s'han enviat alguns exemplars al Consorci del Parc de Collserola per fer-ne la màxima difusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.