L'Ajuntament agilitza la recollida d'escombraries implantant el nou sistema de recollida lateral


  • Comparteix:

Els nous camions permeten buidar els contenidors més ràpidament que fins ara

Els nous camions permeten buidar els contenidors més ràpidament que fins ara

L'Ajuntament agilitzarà el sistema de recollida d'escombraries implantant la recollida lateral dels contenidors. El consistori ha adquirit tres nous camions de càrrega lateral que permeten fer el buidat dels contenidors més ràpidament. A més, també es diposa de 200 nous contenidors que tripliquen la capacitat dels actuals. En el cas de Valldoreix, la recollida d'escombraries es continuarà fent porta a porta amb els camions de càrrega posterior.

En total, l'Ajuntament ha adquirit 5 nous vehicles per la recollida d'escombraries, un de càrrega posterior destinat a Valldoreix, un camió compactador de paper i 3 vehicles de càrrega lateral que permeten reduir el temps de buidatge dels contenidors d'un minut a mig a 40 segons.

Al costat d'aquests nous vehicles, que permetran millorar i agilitzar la recollida, a partir de dilluns es començaran a substituir els contenidors de brossa actuals per més de 200 nous contenidors de càrrega lateral que tenen una capacitat 3 vegades superior a la dels actuals. Així ho ha explicat la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Substituiran tots els contenidors verds per més de 200 contenidors nous de més capacitat, i així es triplica la quantitat de brossa que es pot recollir al mateix temps.


En total, l'adquisició dels nous vehicles i la renovació dels contenidors ha suposat una inversió de 1'1 milions d'euros, que fa l'Ajuntament a través de l'empresa concessionària, TMA Grup Sànchez.

Per a l'alcalde, es tracta d'una inversió molt important que vol continuar renovant els mitjans dels que disposa el consistori i així millorar cada dia el manteniment de la ciutat. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Tindrem un material de primeríssima qualitat per fer el millor possible aquest servei imprescindible. Estem fent un esforç per millorar aquets servei.


En el cas de Valldoreix, es continuarà fent el sistema de recollida porta a porta, fet que impossibilita implantar el sistema de càrrega lateral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.