Un tram del camí de Can Pagan s'urbanitzarà aquest estiu


  • Comparteix:

El camí de Can Pagan passa per davant de l'escola La Floresta / Font: Google Maps

El camí de Can Pagan passa per davant de l'escola La Floresta / Font: Google Maps

El camí de Can Pagan de la Floresta s'urbanitzarà aquest estiu des de la carretera de Vallvidrera fins al carrer de la Pinya, sense que afecti el funcionament de l'escola ubicada en aquesta via. L'actuació s'ha donat a conèixer a l'últim consell del barri florestà, una intervenció que implica també la col·locació d'enllumenat i un mur escullera.

L'actuació preveu una via de 12 metres totals d'amplada, amb tres de vorera de formigó, tres més de vorera amb terra compactada i sis de paviment asfàltic. L'enllumenat farà cinc metres d'alçada, igual que el mur escullera que anirà integrat a la vegetació. La urbanització també comporta la construcció d'una rotonda d'accés a càrrec de la Diputació de Barcelona.

L'últim consell de barri del districte va anunciar aquestes mesures al camí de Can Pagan, així com la renovació de la senyalització dels noms dels carrers. L'equip de govern també va comunicar la creació d'un inventari amb els passatges, escales i caminets de la Floresta. Una eina que permetrà al grup de treball de l'àrea prioritzar les actuacions a fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.