L'Ajuntament, la Generalitat i el Consell Comarcal fomenten el cooperativisme

Sant Cugat ja ha acollit altres jornades per fomentar el cooperativisme

Municipal

Publicat el 2/jul/13 per Mikel Vilalta

El Sant Cugat Trade Center (SCTC) acull aquest dijous una jornada per difondre les empreses cooperatives i societats laborals i així divulgar la viabilitat d'aquests models. Organitzada per l'Ajuntament, la Generalitat i el Consell Comarcal, l'activitat estarà oberta al públic i inclourà una sessió de 'networking' per crear equips que es presentin al Concurs d'Emprenedoria Social i Cooperativa del consistori.

Complint una moció aprovada pel ple, l'Ajuntament ha cercat la col·laboració del departament d'Empresa i Ocupació i el Consell Comarcal per fomentar el cooperativisme entre el teixit empresarial local. Les activitats donaran a conèixer diversos casos d'èxit d'aquest model empresarial i s'abordaran diferents aspectes com el compromís social, la viabilitat econòmica i el vincle amb el territori.

La sessió de la tarda de 'networking' anirà enfocada a crear equips promotors de cooperatives que participin en el Concurs d'Emprenedoria Social i Cooperativa organitzat pel consistori. La jornada va dirigida a empreses, entitats i representants de les administracions públiques però també està oberta al públic en general.