El carrer de Josep Irla és ara de dos carrils i té 183 aparcaments nous


  • Comparteix:

Amb els canvis viaris es vol millorar la seguretat de la via / Font: Premsa Sant Cugat

Amb els canvis viaris es vol millorar la seguretat de la via / Font: Premsa Sant Cugat

El carrer de Josep Irla té, des d'aquest estiu, dos carrils enlloc de quatre. L'Ajuntament ha realitzat obres per reduir el nombre de carrils i aconseguir més visibilitat des dels carrers adjacents, així com fer que els vehicles hi circulin a menys velocitat. A més, els canvis viaris han permés crear 183 noves places d'estacionament. Per al proper semestre, està previst que es facin modificacions als carrers de Salvador Espriu, Carrasco i Formiguera i el camí vell de Sabadell.

L'objectiu d'aquests canvis viaris, que l'Ajuntament ha fet a petició de l'Associació de Veïns de Can Mates, és millorar la mobilitat i la seguretat de la zona del Turó de Can Mates. Segons destaca el consistori, el fet que el carrer estés davant de l'Escola Turó de Can Mates ha fet necessari reforçar la seguretat viària.

A banda de reduir a dos el nombre de carrils de la via, també se n'han creat alguns d'incorporació en diversos accessos i s'ha facilitat la visibilitat des dels carrers adjacents. D'aquesta manera, es pretén aconseguir que els vehicles que hi circulin redueixin la velocitat. A més, eliminant dos carrils s'ha pogut augmentar la zona d'aparcament, creant-ne 24 en filera i 159 en semibateria. Així doncs, el total de places d'estacionament existents al carrer s'eleva a 371, tots ells gratuïts.

Paral·lelament, durant l'estiu l'Ajuntament ha realitzat una reordenació viària al carrer d'Amposta, on s'ha creat una zona nova d'aparcament, de tal manera que a partir d'ara s'hi podrà estacionar als dos costats. Concretament, s'han creat 25 places per a cotxes, 20 per a motos i dues per a vehicles adaptats per a persones amb discapacitat. A més, també s'ha afegit una zona de càrrega i descàrrega per a dos vehicles. Les intervencions s'han dut a terme a petició de les empreses instal·lades al sector, que havien demanat tenir més zones d'aparcament.

De cara al proper semestre, està previst que l'Ajuntament dugui a terme actuacions als carrers de Salvador Espriu, Carrasco i Formiguera i el camí vell de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.