El president del Centro Popular Andaluz lamenta que el conveni amb l'Ajuntament continuï aturat 'sine die'


  • Comparteix:

Recoder va anunciar fa un any que les obres s'iniciarien en un mes.

Recoder va anunciar fa un any que les obres s'iniciarien en un mes.

El Centro Popular Andaluz s'ha mostrat decebut perquè durant la celebració del Dia d'Andalusia, el proper 28 de febrer, no puguin anunciar als socis la consecució del conveni amb l'Ajuntament pel trasllat a la nova seu. L'acord no acaba de fructificar ja que el CPA demana el retorn dels diners que els 250 socis van posar, en el seu dia, per la construcció del centre a l'avinguda Francesc Macià.

L'acord entre l'Ajuntament i el CPA per la construcció d'una nova seu i el seu trasllat de les actuals dependències de l'avinguda Francesc Macià no acaba d'arribar. Després de quatre anys de començar a negociar, a dia d'avui, la signatura del conveni encara no ha arribat.

Segons ha explicat el seu president, Gabriel Ruiz, el moll de l'ós del problema rau en la petició per part del CPA que, a banda de la cessió del nou local, es doni als 250 socis que en el seu dia van posar patrimoni per aixecar l'actual CPA, una part dels diners invertits:

Gabriel Ruiz

Hem tingut 4 anys de peciència i discreció però ja no podem més. Volem que se solucioni.


El president del CPA lamenta que el dia 28 de febrer, durant la celebració d'una data tan important com el Dia d'Andalusia, el Centre Popular no pugui anunciar ja la consecució de l'acord, Segons Gabriel Ruiz, han estat pacients i prudents però arriba un dia que la paciència, diu, s'acaba:

Gabriel Ruiz

És lamentable que arribi el dia d'Andalusia i no puguem anunciar l'acord.


Les actuals dependències haurien d'anar a terra per tal que Promusa pugui aixecar-hi pisos de protecció oficial. A canvi, el CPA es traslladaria uns metres fins el carrer Sant Esteve, situat a 50 metres de l'actual local.

Tot i els retrets de Ruiz, la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, afirma que no hi ha cap 'impediment' pel trasllat del CPA i assegura que els pisos de Promusa de l'avinguda Francesc Macià es començaran aquest mateix 2004:

Mercè Conesa

Tot va sobre rodes i esperem fer els pisos de Promusa el 2004.


Recordem que precisament durant la celebració del Dia d'Andalusia de l'Any passat, Lluís Recoder, va anunciar que, en el termini d'un mes, s'iniciaria la construcció de a nova seu del CPA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.