La web de l'Ajuntament es renova per dins i per fora


  • Comparteix:

Captura de la nova web / Font: Beta.santcugat.cat

Captura de la nova web / Font: Beta.santcugat.cat

Una millor ordenació dels continguts, un disseny més atractiu i la interacció amb les xarxes socials són algunes de les millores que incorpora la nova web municipal que s'ha presentat aquest dimarts. Per ara, l'adreça del nou portal de l'Ajuntament és Beta.santcugat.cat i conviurà amb l'anterior web mentre es fan els darrers retocs a la nova.

La ciutat compta des d'aquest dimarts amb una nova web municipal que suposa una posada al dia de l'anterior a àmbit tecnològic, de continguts i d'ús. Les imatges guanyen protagonisme, s'incorpora la possibilitat de publicar vídeos i s'ha potenciat el sistema de cerca per guanyar agilitat en la recuperació d'informació. D'altra banda, es tracta d'un portal que s'adapta a tota mena de suports i dispositius de manera que no es perd qualitat ni efectivitat en funció del sistema d'accés.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor que la nova pàgina dóna més importància a la ciutat i no només a l'administració. Conesa ha remarcat que cal reivindicar la identitat del municipi i que aquesta web apunta en aquesta direcció.

Mercè Conesa

Diferencia entre Ajuntament i ciutat. El paper de la ciutat és molt important en aquesta web, volem reivindicar la identitat de Sant Cugat que va més enllà de l'administració.


La regidora de Comunicació, Informació i Atenció Ciutadana, Joana Barbany, ha mostrat les novetats del portal i n'ha destacat l'ordenació de continguts que en facilita la consulta i la cerca d'informació. El disseny és l'altre aspecte que ha ressaltat ja que busca la proximitat amb l'usuari.

Joana Barbany

Els continguts són més intuïtius i fàcils de trobar. El disseny és més net tot i la gran informació que conté. Incorporem el 2.0.


El cost del nou portal suma prop de 60.000 euros. Gran part del projecte, però, ha estat assumit per personal municipal per evitar disparar els costos, segons Barbany.

La web ofereix que els nous usuaris puguin fer aportacions per millorar-ne el funcionament. La intenció és que abans de finals d'any estigui totalment operativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.