Les activitats de celebració del Dia Internacional de la Dona s'allargaran durant tot el mes de març


  • Comparteix:

Marta Subirà és la Regidora d'Igualtat.

Marta Subirà és la Regidora d'Igualtat.

La celebració del Dia Internacional de la Dona arriba a Sant Cugat amb un mes d'activitats organitzades per l'Ajuntament i diverses entitats amb l'objectiu d'estendre la lluita per la igualtat. A més, una delegació de l'Ajuntament, encapçalada per la regidora d'Igualtat, Marta Subirà, viatjarà a la ciutat italiana d'Alba per participar en unes jornades internacionals sobre la igualtat d'oportunitats.

El proper 5 de març arrenquen les activitats de celebració del Dia Internacional de la Dona amb una xerrada a càrrec de la presidenta d'Atena, Carme Larraburu que, sota el títol 'Cómo ser mujer y no morir en el intento', donarà una visió de la situació actual de la dona. Les activitats s'allargaran fins el 25 de març amb exposicions, xerrades, projeccions de pel·lícules relacionades amb les dones i obres de teatre.

Precisament, l'Ajuntament ha volgut vincular la celebració del Dia de la Dona amb activitats culturals. Un concert a càrrec del Trio Canela-Raspall Valle, un grup de jazz format per dones, l'espectacle teatral 'Cabaret Diabòlic' i l'obra de Josep Maria de Segarra 'Dones com jo' són les tres activitats que presenta l'Ajuntament en el marc del Dia de la Dona. La regidora d'Igualtat, Marta Subirà ha explicat que, a més, durant aquest any es treballarà, des de l'Ajuntament, en el desenvolupament d'un pla d'Igualtat.

Marta Subirà

De vegades tenim la sensació que s'ha avançat molt en la igualtat però cada dia veiem com això no és així. Queda encara molt per fer.


D'altra banda, el cap de setmana del 6 al 8 de març, una delegació de dones de l'Ajuntament, encapçalada per la regidora d'Igualtat, viatjarà a la ciutat italiana d'Alba per participar en unes Jornades Internacionals en què participen ciutats d'arreu d'Europa. L'objectiu és intercanviar experiències sobre la tasca que realitzen les ciutats participants en la lluita per la igualtat d'oportunitats.

Marta Subirà

Anirem a Alba per exposar les nostres activitats i aprendre de les que fan altres ciutats.


Els adolescents també celebraran el Dia de la Dona amb uns tallers de prevenció de la violència domèstica a l'IES Angeleta Ferrer i amb la projecció de la pel·lícula 'Te doy mis ojos', d'Iciar Bollaín, a l'IES Leonardo da Vinci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.