L'estrena del PAV III culmina el complex esportiu de la Rambla del Celler

Nombrosos santcugatencs i mitjans de comunicació han volgut veure el nou flamant PAV3.

Municipal

Publicat el 8/mar/04 per Vanesa Hernandez

El complex esportiu de la Rambla del Celler s'ha vist aquest cap de setmana culminat amb l'entrada en funcionament del PAV 3. Un partit del Club Voleibol Sant Cugat ha estrenat les instal·lacions que han de servir per acollir esdeveniments esportius de primer ordre però també com a possible recinte firal obert a la ciutat.

Tot i que el resultat en el marcador no ha acompanyat l'estrena per part del sènior femení del CVSC-TMA contra de les actuals campiones de Lliga, la satisfacció ha estat moral en saber que finalment el camp estrenat avui serà la pista d'entrenament del Club Voleibol.

Amb la posada en marxa del PAV 3 es consolida el complex esportiu de la Rambla del Celler format per la piscina, el Fitness, el PAV 2 -ja completament remodel·lat- i ara aquest nou pavelló. Segons ha explicat l'alcalde, el Fitness i la Ciutat Esportiva que s'està construint a La Guinerdera confirmen l'aposta decidia per dotar Sant Cugat d'uns equipaments esportius de primer ordre:

Lluis Recoder

Hem fet un esforçe en aquests 3 anys convençuts que enla ciutat més jove l'esport és molt important.


Tot i que la seva funcionalitat primordial és acollir els enfrontaments del Volei i altres equips santcugatencs, Lluís Recoder ha refermat la voluntat que el PAV 3 s'obri a la ciutat i serveixi per acollir esdeveniments culturals com ara sopars multitudinaris, concerts o fires sectorials:

Lluis Recoder

Pot acollir partit com el d'avui, de primera divisió però també altres usos com sopars, concerts i fires.


El nou PAV III té una superfície de prop de 5.400 metres quadrats, i la pista es pot dividir en espais transversals de manera que permeti fer més d'un partit o un entrenament a la vegada.
D'altra banda, l'espai compta amb la il·luminació i la sonorització adequades per poder acollir també esdeveniments lúdics, socials o culturals.