El sorteig per adjudicar els pisos de lloguer de Promusa es farà el dijous 25 de març


  • Comparteix:

Els pisos de Josefina Mascareñas s'entregaran cap a finals d'any

Els pisos de Josefina Mascareñas s'entregaran cap a finals d'any

El sorteig de la primera promoció de pisos de lloguer de Promusa es farà el proper dijous, 25 de març, al teatre Auditori. Un total de 659 persones, d'entre 18 i 35 anys opten a un d'aquests 40 habitatges que s'estan construint al carrer Josefina Mascareñas.

Aquesta és la primera promoció de pisos de lloguer que Promesa fa a la nostra ciutat i la demanda ha estat elevada. En total, es van presentar 674 sol·licituds, de les quals 15 finalment no han estat acceptades per no complir els requisits. En total, per tant, són 659 persones les que opten a aquests habitatges, que està previst que puguin entregar-se cap a finals d'any.

Tal i com ja havia anunciat l'Ajuntament, l'adjudicació d'aquestes vivendes es farà a través d'un sorteig públic davant de notari, que tindrà lloc el proper dijous, dia 25, a dos quarts de dues al teatre Auditori.

Cal destacar que, un cop fet el sorteig, s'elaborarà una llista amb l'ordre dels sol·licitants de l'1 al 659, dels quals els 40 primers podran optar a aquests pisos. La resta, quedaran el llista d'espera per si hi ha renúncies i també de cara a participar de forma directa en propers sortejos per d'altres promocions de lloguer que es construeixin a Sant Cugat.

L'alcalde ha explicat que es tracta d'una primera promoció i que moltes persones es quedaran fora. De tota manera, recoder encoratja els sol·licitants a mantenir l'esperança per d'altres promocions previstes:

Lluíc Recoder

És una primera oferta pública que traiem i molta gent quedarà fora però els hi voldria transmetre l'esperança que, en futures promocions tindran més oportunitats.


D'aquesta primera promoció, la meitat són de 43 m2 i disposen d’un habitació, i 20 són de 57 m2 i disposen de dues habitacions. Un dels 20 pisos de dues habitacions està adaptat per a persones amb discapacitat. El lloguer. Per 5 anys improrrogable, oscil·la entre els 165 i 220 €,

Segons dades de Promusa, la meitat dels sol·licitants tenen entre 26 i 30 anys, mentre que la franja de 18 a 25 ocupa un 26'5% de la demanda, i la resta tenen entre 31 i 35 anys. Per sexes, de les 674 sol·licituds inicials, 362 són dones i 312 són d'homes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.