El PP aposta per instal·lar sistemes de videovigilància


  • Comparteix:

Jorge Fernández Díaz tanca la llista del PP

Jorge Fernández Díaz tanca la llista del PP

El PP proposa instal·lar càmeres de seguretat al centre i a tots els districtes en el seu programa electoral. L'empresari Fernando Vázquez-Dodero i l'actual regidor Alfredo Bergua acompanyaran Berta Rodríguez en el segon i tercer lloc de la llista del PP, respectivament. El diputat al Parlament i secretari general del PP al Congrés, Jorge Fernández Díaz, tancarà la llista.

Reduir els impostos, fomentar la cultura de l'esport, reordenar la circulació al centre i incrementar la policia local són algunes de les propostes del PP de Sant Cugat per a les eleccions. Entre els punts del progama, hi destaca la instal·lació de càmeres de videovigilància per garantir la seguretat del centre i dels districte.

L'alcaldable del PP, Berta Rodríguez, reclama també millores estructurals al districte de les Planes.

Berta Rodriguez

La llei de barris s'ha de tirar endavant però, d'altra banda, les Planes és Sant Cugat i ha de tenir unes mínimes condicions estructurals


El segon de la llista és l'empresari santcugatenc de 37 anys Fernando Vázquez-Dodero, que ocupa el lloc del president del grup municipal, Rafael Enríquez, que ara passarà a ser el penúltim de la llista. En la quarta posició hi ha Eric Johansson, premi Ciutat de Sant Cugat 2006, mentre que el lloc número 6 l'ocuparà la secretària de l'Associació de Veïns de Can Borrull, a les Planes, Purificación Moreno. La candidatura la tancarà simbòlicament el diputat al Parlament i secretari general del PP al Congrés, Jorge Fernández Díaz.

Escoltem el número 2 a la llista, Fernando Vázquez-Dodero.

Fernando Dorero

Ser el segon de la llista significa ser el primer suport a Berta Rodriguez. Les meves expectatives dins del partit són ajudar en el que sigui necessari.


El grup municipal ha apostat per la joventut en la llista, en la qual incorpora diversos membres de 19 i 20 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.