Tres membres de les joventuts de CDC i UDC, a les llistes de CiU


  • Comparteix:

Tres membres de les joventuts de CDC i UDC formaran part de les llistes de CiU a les eleccions municipals del 27 de maig. La candidatura de CiU a Valldoreix presentarà també un membre de la branca juvenil. D'altra banda, les joventuts de CDC han acusat les JERC d'atribuir-se en exclusiva les polítiques juvenils de l'actual mandat.

Marta Canas, en el lloc 18, Àlex Calmó, en el 20, i Xavier Tizón, en el 21, són els representants de les branques juvenils de CDC i UDC a les llistes de CiU a les eleccions, i Joan Manel Nonell serà el representant a Valldoreix.

D'altra banda, les joventuts dels dos partits ha desmentit les declaracions del president de les JERC, Ramon Puigneró, en les quals les JERC s'atribuïen en exclusiva els projectes del Casal Jove de TorreBlanca, la sala de concerts i el d'habitatge jove.

Els nacionalistes han afirmat que el problema de l'habitatge es va detectar abans de l'entrada d'ERC a l'equip de govern, quan es va encarregar un informe sobre la problemàtica jove a la ciutat. En aquest sentit, Tizón ha argumentat que CiU va aprovar una modificació del PGM per tal de fomentar la construcció d'habitatge jove.

Escoltem Tizón.

Xavier Tizón

El problema de l'habitatge el vam detectar l'any 2002 amb un informe exhaustiu de PROMUSA, quan no governavem amb ERC.


Sobre el projecte de la Casal Jove TorreBlanca, Canas ha dit que el conveni que establia que seria un equipament per a joves i gestionat per joves es va signar l'estiu del 2001 amb una regidoria de CiU.

Marta Canas

Va ser l'estiu de 2001 quan es va signar el conveni amb l'Ajuntament on deiem que la masia Torre Blanca seria un equipament per joves i gestionat per joves.


En les darreres eleccions, el primer representant de la JNC a les llistes de CiU va ser l'actual regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, que anava en l'onzena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.