La Junta Electoral arxiva la denúncia de CiU contra la Candidatura de Progrés de Valldoreix


  • Comparteix:

La Junta Electoral de Terrassa ha arxivat la denúncia de CiU contra la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix per una suposada utilització partidista de la imatge institucional de l'EMD. L'organisme determina que no s'ha vulnerat la Llei de Règim Electoral i descarta la imposició de sancions. La queixa de la federació nacionalista advertia de les similituds entre la propaganda electoral de Montserrat Turu i la imatge corporativa de l'EMD.

La resolució de la Junta Electoral de Zona de Terrassa assegura que de l'escrit presentat per CiU 'no es desprén amb claretat la vulneració de l'article 50 de la Llei orgànica de règim electoral general'. Per això, l'organisme descarta la imposició de sancions i ordena arxivar la denúncia.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix i candidata a la reelecció, Montserrat Turu, ja s'esperava la decisió de la Junta Electoral. Turu acusa CiU de 'mentir' i 'difamar'.

Montserrat Turu

L'ús de la mentida i la difamació contra el govern de Valldoreix s'ha convertit en una forma de fer habitual de CiU.


Segons Turu, la federació nacionalista actua de forma 'irresponsable' per motius electoralistes.

Montserrat Turu

CiU actua a la desesperada amb objectius electoralistes. És una actuació irresponsable.


Recordem que CiU va denunciar la Candidatura de Progrés i Catalanista d'apropiar-se de la imatge corporativa de l'EMD amb finalitats partidistes. En concret, la federació nacionalista va criticar que un targetó de propaganda de la candidata Montserrat Turu utilitzés el mateix format i una fotografia idèntica a la del butlletí InfoValldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.