CiU aposta per apropar la policia a la ciutadania


  • Comparteix:

L'ex director general de Seguretat Ciutadana de la Generalitat, Xavier Martorell, ocuparà el número 11 a la llista electoral de CiU amb la voluntat d'assumir responsabilitats en aquest àmbit. Martorell creu necessari apropar, cada cop més, el cos de la Policia Local als ciutadans.

La millora de la seguretat ciutadana és una de les prioritats per a CiU. Així ho han fet saber aquest dimarts durant la presentació de Xavier Martorell com a número 11 de la llista electoral de la federació nacionalista.

Martorell, que va ser director general de Seguretat Ciutadana de la Generalitat durant vuit anys, considera que el creixement de la nostra ciutat comporta apropar els serveis policials als ciutadans.

Xavier Martorell

El creixement de Sant Cugat comporta que ens apropem més als ciutadans, per poder entendre què li preocupa.


L'alcaldable de CiU, Lluís Recoder, ha explicat que la seguretat ciutadana és una prioritat del seu partit, tot i que ha deixat clar que Sant Cugat no és una ciutat insegura. Segons Recoder, la intenció de CiU és mantenir el nivell de tranquil·litat a la ciutat.

Lluís Recoder

La seguretat ciutadan és una prioritat però no perquè Sant Cugat sigui insegura, sinó perquè pensem que encara ha de ser més segura.


És per això que CiU ha tornat a reclamar el desplegament de més Mossos d'Esquadra a la ciutat per cobrir les necessitats del Sant Cugat del futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.