Un exalcalde del PSC i un exconseller donen suport a la candidatura d'ERC


  • Comparteix:

Solà, Nicolau, Alexandre, Grangé, Pedró i Pros (d'esquerra a dreta)

Solà, Nicolau, Alexandre, Grangé, Pedró i Pros (d'esquerra a dreta)

Una quinzena de personalitats dóna suport a l'alcadable d'ERC, Raül Grangé. L'exalcalde socialista Oriol Nicolau, l'exconseller Carles Solà, el president de l'Ateneu, Ramon Pros, i els escriptors Víctor Alexandre i Rogeli Pedró són alguns dels signants del manifest de suport a Grangé.

Segons els signants, la candidatura de Grangé representa 'els valors d'esquerres i independentistes' i és 'una garantia' per afrontar els reptes de la ciutat en el proper mandat.

L'exalcalde socialista Oriol Nicolau i l'exconseller d'Universitats, Investigació i Societat de la Informació, Carles Solà, han expressat el suport a Grangé.

Oriol Nicolau / Carles Solà

Dono suport a una llista de patriotes i de santcugatencs de pedra picada. / El projecte d'ERC es concreta en la política municipal.


Les personalitats que donen suport a Grangé també fan balanç positiu de l'acció de govern republicana en aquest mandat. Segons el manifest, ERC ha provocat 'un gir polític' a l'Ajuntament des que forma part d'un equip de govern amb CiU.

Els escriptors Víctor Alexandre i Rogeli Pedró han elogiat la tasca feta pels republicans.

Víctor Alexandre / Rogeli Pedró

El pacte entre CiU i ERC ha donat molts bon resultats. / M'atrau la participació que promou ERC perquè fa poble.


Altres signants del manifest són l'expresident de Castellers de Sant Cugat, Daniel Sandoval, l'escriptora Núria Tubau, el cineasta Àlex Barnils i la propietària de l'escola d'idiomes Sprint, Montserrat Obiols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.