La web de l'Ajuntament ofereix un espai especial per a les eleccions


  • Comparteix:

L'Ajuntament posa a disposició dels santcugatencs un apartat destacat de la seva pàgina web - www.santcugat.cat - a les eleccions municipals del 27 de maig. La consulta del cens electoral, la localització dels col·legis i l'accés als resultats provisionals són alguns dels serveis que ofereix la web.

En aquest espai, els 50.449 santcugatencs amb dret a vot en aquesta cita electoral podran consultar tota la informació relacionada amb les eleccions municipals.

La regidora de Comunicació i Serveis Generals, Marta Subirà, ha explicat que aquesta és la primera vegada que l'Ajuntament ofereix un espai tan específic com aquest.

Marta Subirà

Cada any que hi ha eleccions de qualsevol tipus donem informació però aquesta és la primera vegada que es fa un espai únicament dedicat a les eleccions de forma fàcil i accessible.


En aquest especial de les eleccions, es pot consultar la localització dels col·legis electorals, una cronologia resumida del calendari electoral, una explicació de com funciona el vot per correu i els seu respectius terminis. També s'oferirà informació de les dades de participació i els resultats provisionals de les eleccions.

Subirà ha explicat l'objectiu d'aquest espai dedicat a les eleccions.

Marta Subirà

Pretén acostar tota la informació d'interès a tota la ciutadania. Aquest any es pot accedir a la ubicació dels col·legis electorals i on s'hi troben.


La pàgina constarà d'una selecció d'enllaços d'interès relacionats amb les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.