El PSC acusa l'alcaldable d'ICV-EUiA, Xavier Boix, de donar 'suport indirecte' a CiU


  • Comparteix:

El PSC respon a ICV-EUiA que no apostar per l'alcaldable socialista és donar 'suport indirecte' a CiU. D'aquesta manera, els socialistes repliquen el candidat ecosocialista Xavier Boix, que ha expressat el desig de convertir la seva formació en el principal partit d'esquerres a Sant Cugat a costa del PSC.

El PSC ha qualificat les declaracions de Boix d''inòpia' i de 'manca de visió estratègica', i han advertit a l'alcaldable ecosocialista que apostar per disminuir el paper del PSC és donar 'suport indirecte' a CiU. Els socialistes només contemplen dues alternatives per al proper alcalde: Recoder, de CiU, o Gausa, del PSC.

Escoltem el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Aquestes declaracions demostren una inòpia important i manca de visió estratègica perquè o hi haurà alcalde de CiU o del PSC.


Villaseñor ha aclarit que el rival polític del PSC és CiU i no ICV-EUiA, i ha postulat el partit socialista com l'únic partit d'esquerra capacitat per liderar un canvi cap a polítiques progressistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.