ICV-EUiA farà una campanya sense mítings i amb material ecològic


  • Comparteix:

ICV-EUiA aposta per una campanya sense mítings per allunyar-se de la imatge de 'pesadesa' de les curses electorals. Els ecosocialistes utilitzaran materials reciclables i reutilitzables per ser coherents amb el compromís ecologista de la coalició.

ICV-EUiA consumirà el mínim de paper possible i reutilitzarà el plàstic de pancartes i banderoles per fer-ne bolsos. Per fer una campanya encara més sostenible, els ecosocialistes també aposten per difondre el programa electoral a través d'Internet en comptes de recórrer al paper.

Xavier Boix és alcaldable d'ICV-EUiA.

Xavier Boix

Fem una campanya arriscada i coherent amb el nostre ideari polític.


En lloc dels tradicionals mítings, els ecosocialistes organitzaran mitja dotzena de tertúlies al carrer. En aquestes trobades, la coalició pretén que la ciutadania faci arribar les propostes als candidats en comptes de fer-los escoltar parlaments.

Escoltem Boix.

Xavier Boix

Els mítings són per a la teva gent i para de comptar. Volem parlar amb la gent i escoltar-la.


En campanya, candidats i militants d'ICV-EUiA també portaran xapes per ser identificats per la població. Amb aquest gest, els ecosocialistes volen que la gent se'ls apropi i els faci propostes per al proper mandat.

La campanya costarà 24.000 euros. Les despeses es finançaran, a parts iguals, amb estalvis de la coalició i amb crèdits a termini dels membres de la llista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.