CiU diu que un tripartit local seria sinònim de 'mala gestió i 'discriminació'


  • Comparteix:

CiU adverteix del risc d'un tripartit d'esquerres per a Sant Cugat en el proper mandat. Segons els nacionalistes, un tripartit local seria sinònim de 'mala gestió' i 'discriminació'. La federació considera que la Generalitat i el govern espanyol fan pagar a Sant Cugat el preu de tenir un alcalde de CiU.

CiU denuncia una discriminació de Sant Cugat en la gestió de la Generalitat des que governa el tripartit. Per il·lustrar aquesta queixa, la federació ha posat com a exemples el 'no' de la consellera Tura a uns jutjats de primera instància a Sant Cugat i 'la mala ubicació' del futur hospital de referència de la zona.

La federació també ha denunciat el mal funcionament dels serveis de l'Estat espanyol a Sant Cugat. Els nacionalistes responsabilitzen el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, del 'mal servei' de Correus i Renfe .

Ramon Bonastre és copresident de la federació a Sant Cugat.

Ramon Bonastre

Si sumen i fan tripartit, Sant Cugat pot ser objecte de discriminació i de menyspreu.


El president d'UDC, Xavier Amador, ha carregat contra el PSC, al qual ha acusat de no fer res per millorar la ciutat des de les administracions on governa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.