El PSC aspira a liderar un govern d'esquerres que 'endreci' el creixement


  • Comparteix:

El PSC aspira a liderar un canvi en les polítiques municipals des de l'alcaldia. L'alcaldable socialista, Salvador Gausa, aposta per un govern d'esquerres que endreci la ciutat des del punt de vista urbanístic i que enforteixi la cohesió social. La formació espera recuperar els 8 regidors que van obtenir l'any 1999.

En l'acte d'inici de campanya a la seu del Celler Cooperatiu, el candidat del PSC ha fet una crida a sumar-se al 'projecte de canvi' que proposen els socialistes. Un projecte que, per a Gausa, està marcat per l'ambició i la voluntat d'aportar solucions als reptes que planteja el futur de la ciutat.

Gausa ha elogiat els governs d'entesa a la Generalitat i a l'EMD de Valldoreix. En aquest sentit, l'alcaldable socialista ha apostat per liderar un govern d'esquerres a Sant Cugat.

Salvador Gausa

Un govern d'esquerres seria convenient per poder avançar en polítiques socials, fer una ciutat endreçada i tancar bé el creixement.


La campanya socialista se centrarà en resoldre els reptes i les oportunitats del creixement de la ciutat, incidint sobre la mobilitat i les infraestructures. La proposta del PSC també abordarà les polítiques socials per enfortir el que Gausa ha anomenat 'la ciutat social'.

L'objectiu electoral del PSC és recuperar els 8 regidors que van obtenir l'any 1999, com explica l'alcaldable de la formació, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Aspirem a renovar la confiança que vam obtenir l'any 1999. Tenim la força d'haver desenvolupat polítiques serioses i compromeses.


Una quarantena de militants i simpatitzants del PSC han acompanyat Gausa en la penjada del primer cartell de la campanya.

El lema dels socialistes, 'Problema? Solució!, juga amb les sigles del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.