Recoder demana el vot per continuar el projecte de ciutat de CiU


  • Comparteix:

L'alcaldable de CiU, Lluís Recoder, demana el vot per a la federació nacionalista per continuar la seva tasca. El cap de llista nacionalista adverteix que, si la federació no rep un suport massiu, la ciutat corre 'el risc' d'estar governada per un tripartit. Recoder subratlla que la resta de formacions no tenen un projecte millor que el de CiU per a Sant Cugat.

Amb el lema 'Recoder, 100 x 100 alcalde', la federació ha iniciat la campanya amb la penjada de cartells a la plaça d'Octavià. Acompanyat per una cinquantena de simpatitzants, Recoder ha elogiat el model de ciutat impulsat en els darrers mandats. L'alcaldable nacionalista ha posat com a exemples de bona gestió el fet que Sant Cugat sigui la ciutat amb més habitatge públic per resident de Catalunya i els esforços en la protecció de l'entorn natural de la ciutat.

Escoltem Recoder.

Lluís Recoder

D'arguments alternatius al nostre model, n'hi ha però ens portarien la ciutat a pitjor.


Per al proper mandat, Recoder es marca com a prioritats millorar l'entorn urbà de la ciutat, les polítiques socials i continuar sent el municipi amb més habitatge públic per habitant. L'alcaldable també defensa el soterrament de la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat, la prolongació de la línia de l'Avinguda Tibidabo amb parades a Sant Cugat i la instal·lació d'uns jutjats de primera instància.

Recoder adverteix que el PSC ha convertit Sant Cugat en 'objectiu a abatre'.

Lluís Recoder

No només som un objectiu per als altres partits, sinó que també ens hem convertit en un objectiu d'àmbit català.


El presidenciable de CiU a l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, també ha participat en la penjada de cartells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.