Recoder apel·la a la feina feta i demana la confiança dels veïns de Sant Francesc


  • Comparteix:

CiU ha demanat el vot als veïns del barri de Sant Francesc apel·lant a la feina feta. La formació ha fet aquest dissabte una arrossada popular que ha aplegat 300 persones i que ha servit a l'alcaldable, Lluís Recoder, per reiterar el seu compromís de seguir treballant per millorar tots els racons del barri.

Recoder ha recordat actuacions com l'arranjament de carrers, l'enderroc de l'antic escorxador o la construcció del CEIP Collserola i l'IES Pla i Farreras. L'alcaldable de CiU ha assegurat que seguiran treballant pel barri i posant-se cada dia al costat de la gent.

Lluís Recoder

Què ens demana la gent als que estem al capdavant de l'Ajuntament? que estriguem al seu costat. I això és el que he intentat fer durant aquests 8 anys


També el número 4 de la candidatura, Josep Romero, ha manifestat la seva voluntat de seguir treballant pel seu barri i ha demanat el vot per Recoder, de qui ha dit que ja ha demostrat que governa per a totes les persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.