Ciutadans aspira a condicionar la governabilitat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía aspira a tenir prou representació per ser una força clau per a la governabilitat de la ciutat. Així ho ha assegurat el diputat i líder de la formació, Albert Rivera, que aquest dissabte ha donat suport a la candidata local, Carme Gómez.

Durant la seva visita a Sant Cugat, Rivera ha assegurat que aquesta és una de les ciutats on esperen obtenir millors resultats a les eleccions municipals. El líder de la formació s'ha mostrat convençut que treuran algun regidor i ha manifestat la seva esperança de poder ser decisius.

Albert Rivera

No estem tant per veure si entrem o no, que sabem que si, sinó per veure si podem treure el màxim nombre de regidors i ser decisius.


També l'alcaldable a Sant Cugat, Carme Gómez, s'ha mostrat esperançada amb els resultats de les eleccions del 27 de maig ja que, segons ha dit, aquests dies estan trobant una bona resposta per part de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.