Les Noves Generacions del PP presenten el seu programa de joventut


  • Comparteix:

L'educació, l'accés a la cultura, les ajudes als joves i la seguretat a les zones d'oci nocturn són els principals eixos del programa de joventut del PP, que s'ha presentat aquest dissabte. En un acte a l'Hotel Sant Cugat, que ha aplegat una seixantena de persones, les Noves Generacions han criticat durament els partits que governen a l'Ajuntament, especialment els membres d'ERC, als que han qualificat de 'rancis i carques'.

Les Noves Generacions, que han doblat el seu nombre d'afiliats en els últims dos anys, ocupen el 50% de les deu primeres posicions a la llista del PP a Sant Cugat.

Escoltem el candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix i membre de les Noves Generacions, Juan Rafael Paulo.

Juan Rafael Paulo

El motiu principal de l'acte era presentar el nostre programa de joventut, pensat per solucionar els problemes reals del jovent.


De la seva banda, Erik Johansson, el primer membre de les Noves Generacions a la llista del PP, que ocupa el lloc número 4, explica les principals línies del programa.

Erik Johansson

La idea principal és recolzar la joventut, donar-los-hi els mitjans perquè puguin prendre la iniciativa per dur a terme els projectes que vulguin fer.


Durant l'acte també s'han fet dures crítiques a l'actual govern municipal, a l'independentisme català i a la tertúlia que acollirà el Casal de Joves TorreBlanca sobre l'empresonament de la gironina Núria Pòrtulas, acusada de terrorisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.