La transparència municipal i l'habitatge, eixos principals de Ciutadans


  • Comparteix:

La transparència en la gestió municipal, el bilingüisme a les administracions públiques, l'autonomia financera de l'Ajuntament i l'augment de l'habitatge social són els eixos principals del programa electoral de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía. Així ho ha exposat l'alcaldable de la formació, Carme Gómez, que ha subratllat també que aspiren per aconseguir tres regidors.

Carme Gómez ha explicat que la seva formació treballarà per millorar l'habitatge públic. En aquest sentit, Ciutadans ha indicat que aposten pel lloguer social i per la millora del procés d'adjudicacions.

Escoltem l'alcaldable Carme Gómez.

Carme Gómez

L'habitatge públic hauria d'abastir la màxima població possible. Tenim molt interès que s'integrin els immigrants per ajudar els nouvinguts.


Ciutadans-Partido de la Ciudadanía es marca com a objectiu arribar fins els tres regidors. Carme Gómez considera que són l'alternativa per a molts ciutadans.

Carme Gómez

Intentarem lluitar per ser els màxims regidors possibles. Creiem que podem arribar a tres. Hi ha molta gent que s'apropa a nosaltres.


D'altra banda, Ciutadans critica la manera de repartir els espais electorals a la ciutat. La formació denuncia que els quatre partits sense representació al consistori només tenen un 2% dels espais i que estan mal ubicats. Ciutadans considera que els espais s'haurien de repartir per a tots igual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.