El PP creu que les Barraques molesten els veïns i s'haurien de portar als nuclis industrials


  • Comparteix:

El PP planteja canviar de lloc les Barraques de Festa Major i ubicar-les fora del nucli urbà. Una de les propostes de la formació popular seria traslladar-les a un polígon industrial com Can Sant Joan. Els populars també suggereixen millorar la xarxa de transport municipal, ja que consideren que el servei actual és deficient.

Les Barraques són una activitat d'oci necessària, segons el PP. Tot i això, la formació considera que la ubicació de l'espai al Parc de la Pollancreda causa moltes molèsties als veïns. Per aquest motiu, els populars proposen portar-les als nuclis industrials dels afores de la ciutat.

Escoltem el regidor del PP i número dos a les llistes de la formació municipal, Alfredo Bergua.

Alfredo Bergua

Les Barraques s'haurien de fer fora del nucli urbà perquè molesten els veïns. Nosaltres proposem que es faci a alguna zona industrial.


Una altra de les reivindicacions del PP de cara als propers comicis municipals és la xarxa de bus municipal. Els populars consideren el servei actual deficient i han elaborat un seguit de propostes per millorar-la. Així ho ha expressat Bergua.

Alfredo Bergua

Volem és definir els horaris de pas, ampliar les rutes que tenen més demandes, posar GPS als autobusos i informar de les parades als cartells.


El PP també proposa dur a terme projectes d'arranjament integral del Parc de la Pollancreda i de l'Arborètum per convertir-los en 'parcs urbans'. Bergua ha parlat de tractar les males olors de la riera municipal i de crear una escola de jardineria per estalviar costos de manteniment dels jardins de la ciutat.

Segons el PP, aquestes propostes neixen de queixes dels veïns de Torreblanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.