Alguns electors canviaran de col·legi electoral el 27 de maig


  • Comparteix:

Els electors que fins ara han votat al CEIP Pins del Vallès, a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, a l'IES Angeleta Ferrer, a l'Arxiu Nacional i al Casal Cultural de Mira-Sol poden patir algun tipus de canvi de col·legi electoral pels comicis municipals. Aquests canvis es poden consultar a la targeta censal o als diferents serveis d'informació que ofereix l'Ajuntament.

Alguns d'aquests electors hauran d'exercir el seu dret a vot en algun col·legi diferent del que ho feien fins ara. Tots aquests canvis es poden consultar a la targeta censal, a la web de l'Ajuntament - www.santcugat.cat - al telèfon d'informació 010 o bé enviant un missatge SMS al 5870 amb la paraula CENS seguida del número de DNI de l'interessat.

50.449 santcugatencs amb dret a vot estan convocats el 27 de maig per elegir els seus representants al consistori durant els propers 4 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.