La seguretat ciutadana enfronta els candidats a la presidència de l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Els tres candidats a la presidència de l'EMD de Valldoreix asseguren que el veïnat pateix d'inseguretat però discrepen a l'hora d'atribuir les responsabilitats d'aquesta situació. La presidenciable de la Candidatura de Progrés, Montserrat Turu, acusa l'Ajuntament de destinar pocs efectius de la Policia Local a la zona, mentre que el candidat de CiU, Josep Puig, censura la 'poca sensibilitat' de l'actual presidenta. El PP, de la seva banda, reclama més efectius del cos municipal.

En un debat a Ràdio Sant Cugat, els tres presidenciables han afirmat que Valldoreix té un problema de seguretat. Des de la Candidatura de Progrés i Catalanista, Montserrat Turu ha responsabilitzat l'Ajuntament del 'servei deficient' que presta la Policia Local a Valldoreix. Segons Turu, amb el mateix pressupost que destina l'EMD a pagar aquest servei municipal es podrien obtenir millors resultats.

Montserrat Turu

Li vaig proposar a l'alcalde disposar a Valldoreix de 8 efectius i 5 cotxes, amb els mateixos diners que paguem. Va dir que això no era competència de l'EMD.


Turu també ha reclamat que la presidència de l'EMD formi part de la Junta Local de Seguretat.

Des de CiU, en canvi, atribueixen a Montserrat Turu la responsabilitat de la inseguretat. Segons el candidat de la federació nacionalista, Josep Puig, l'actual presidenta de l'EMD no va ser sensible a la preocupació veïnal pels robatoris i es va dedicar a tirar 'pilotes fora'.

Josep Puig

Vostè no es va posicionar a favor nostre, no ens va donar suport. Va ser un error, perquè tots hauríem buscat solucions junts.


El PP, de la seva banda, fa responsable l'alcalde, Lluís Recoder, per no haver complert la promesa d'incrementar la dotació de la Policia Local fins als 120 efectius en aquest mandat. Escoltem el presidenciable popular, Joan Rafael Paulo.

Joan Rafael Paulo

Si s'hagués ampliat prou la Policia Local, com va prometre CiU, els districtes quedarien ben coberts.


Les diferents candidatures de Valldoreix també contemplen la possibilitat de contractar vigilants públics per reforçar la sensació de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.