ICV-EUiA proposa reduir el consum energètic a la ciutat


  • Comparteix:

ICV-EUiA es compromet a reduir el consum energètic municipal un 1'5 %. Amb aquesta i altres propostes, els ecosocialistes pretenen lluitar contra el canvi climàtic des de l'Ajuntament.

Promoure la compra verda i la contractació ecològica de béns i serveis en l'àmbit municipal, reduir les emissions contaminants i el consum energètic municipal i contenir l'extensió urbana són algunes de les propostes de la coalició.

ICV-EUiA no contempla un govern sense una lluita clara contra el canvi climàtic. Segons la número 2 a les llistes, Àssun Reyes, per fer front a aquest problema s'ha de fer un canvi radical de prioritats en els models de desenvolupament vigents.

Escoltem Reyes.

Àssun Reyes

Ens diferenciem de la resta de partits perquè ens creiem que podem combatre el canvi climàtic.


La preservació del territori és un dels pilars d'aquestes mesures, especialment en indrets amenaçats com Can Busquets, Can Vasconcel o el Turó d'en Lluch, en ple parc de Collserola. ICV-EUiA també preveu reduir el consum d'aigua domèstica i municipal seguint els criteris marcats per l'Agència Catalana de l'Aigua i promoure la recollida selectiva de residus.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.