Els pactes entre CiU i el PSC, i CiU amb ERC, els preferits segons una enquesta


  • Comparteix:

Un de cada quatre santcugatencs prefereix un pacte post-electoral de CiU i el PSC al futur equip de govern municipal, segons una enquesta del setmanari 'Diari de Sant Cugat'. A poca distància, se situa la repetició de l'aliança entre CiU i ERC. L'opció d'un govern municipal tripartit a la ciutat és de les menys valorades, ja que només té el suport d'un de cada deu enquestats.

Si cap dels partits municipals guanyés per majoria absoluta les eleccions, el 24'3% dels santcugatencs preferirien un pacte entre CiU i el PSC, mentre que el 23'7% veuria amb bons ulls repetir equip de govern entre CiU i ERC.

L'enquesta del 'Diari de Sant Cugat' conclou que només el 10'5% dels enquestats valoren l'opció d'un govern tripartit format pel PSC, ERC i ICV-EUiA.

L'opció menys valorada pels santcugatencs enquestats és el pacte entre les formacions del PSC i ERC, amb un 5'5%. La possibilitat d'un pacte entre CiU i el PP satisfà el 11'7%, mentre que l'acord entre el PSC i ICV-EUiA ho fa al 6'3%.

L'enquesta s'ha fet a partir de 400 entrevistes i té un marge d'error d'un 5%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.