ERC vol impulsar el comerç de la ciutat i fer-lo més pròxim


  • Comparteix:

ERC proposa intensificar el suport a la Federació de Comerciants, estimular la creació de nous establiments als barris de nova construcció i modernitzar el Mercat de Pere San. Aquestes són algunes de les mesures que inclou el programa dels republicans en matèria de comerç.

Potenciar l'associacionisme del comerç, garantir que tots els mercats siguin edificis sostenibles, elaborar un pla de mobilitat adient per als comerciants i reforçar les activitats dels nous emprenedors. Aquestes són algunes de les mesures que ERC inclou al programa electoral en matèria de comerç.

El tècnic del departament d'Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat, Enric Llarg, ha destacat la proposta de crear nous comerços als barris de nova construcció.

Enric Llarg

Volem assegurar que tots els ciutadans tinguin al seu abast un establilment on adquirir productes d'ús quotidià sigui el punt de la ciutat on sigui.


La formació republicana vol impulsar el comerç com a factor social i d'identitat de la ciutat i reforçar la viabilitat del comerç a través de la cooperació entre les empreses i amb unes associacions de comerciants que el facin atractiu.

Enric Llarg ha destacat també que Sant Cugat necessita assegurar una mobilitat sostenible.

Enric Llarg

Cal assegurar una mobilitat sostenible que eviti col·lapses. A més cal intensificar l'esforç per fer un urbanisme que respongui a les necessitats dels ciutadans i del comerç local.


ERC es presenta com la formació capdavantera en l'impuls del comerç a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.