CiU promet un nou esforç inversor en equipaments esportius


  • Comparteix:

Tirar endavant el segon pla d'equipaments esportius és la principal proposta de CiU per al pròxim mandat. Davant una àmplia representació del món esportiu local, Lluís Recoder reconeix que caldrà un esforç inversor en matèria d'equipaments.

Davant d'una seixantena de persones, el candidat de CiU, Lluís Recoder, ha presentat el programa i els principals eixos de treball de la federació nacionalista en matèria esportiva destacant novament els equipaments.

Recoder ha repassat la feina feta des de l'equip de govern en els últims 8 anys i assenyala els nous projectes en què caldrà treballar a més de millorar les instal·lacions ja existents.

Lluís Recoder

Del 1999 al 2003 vam fer una gran esforç i en aquest mandat hem continuat. Però ara caldrà completar projectes com la Ciutat Esportiva.


El programa de CiU també inclou equiparar els esports al nivell d'altres àmbits de la ciutat, com indica el programa electoral, fer de Sant Cugat una ciutat d'excel·lència esportiva. Tot això sense oblidar el paper de les entitats, l'esport i el lleure i l'esport per a tothom, entre altres.

Després de l'exposició del programa, Recoder ha respost les preguntes dels representants de les entitats i clubs assistents. Entre les inquietuts del públic, hi ha hagut la de conèixer el possible regidor d'Esports. El cap de llista s'ha limitat a respondre que entre els primers llocs hi ha diversos candidats.

Aquest és el seu perfil.

Lluís Recoder

Que sigui una persona que estimi el món de l'esport, practicant i sensible, i a la llista en tenim més d'un i una.


Lluís Recoder ha valorat l'esforç de la gent del món de l'esport pel que té de vocacional. El candidat ha afirmat que mereixen tenir un Ajuntament compromès i que estigui al seu costat.

A l'acte de presentació del programa d'esports, també hi han assistit Xavier Cortés, actual regidor d'Esports, i Marc Monells, membre de la federació nacionalista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.