CiU aposta per fer una nova centralitat i un punt permanent de policia local a Valldoreix


  • Comparteix:

Puig i Recoder demanen el 'vot útil' i per fe run govern proper a les persones

Puig i Recoder demanen el 'vot útil' i per fe run govern proper a les persones

CiU es marca com a reptes a Valldoreix crear una nova zona de centralitat i una zona comercial, millorar els equipaments i crear un punt permanent de policia local. La federació nacionalista fa una crida al vot útil i aposta per una política propera a les persones i destinada a resoldre els problemes dels veïns.

CiU ha fet aquest divendres l'acte central de campanya a Valldoreix, i ho ha fet amb un missatge il·lusionat i esperançat de recuperar la presidència de l'Entitat Municipal Descentralitzada.

El candidat de la federació nacionalista a l'EMD, l'independent Josep Puig, ha apostat per fer un parc urbà i millorar el problema de l'aparcament i ha assegurat que l'objectiu és fer de Valldoreix un lloc del qual la gent es pugui enamorar.

Josep Puig

Tenim molta il·lusió i motes ganes de poder assolir la presidència de l'EMD i poder treballar per tenir un Valldoreix on tothom estigui il·lusionat i s'hi senti a gust


També l'alcaldable de CiU a Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha mostrat 'molt esperançat' de poder treure la majoria enfront de la candidatura del tripartit, i ha fet una crida al 'vot útil' i per una idea de govern propera a les persones.

Recoder ha apuntat com a principals reptes per Valldoreix la creació d'un punt permanent de policia local, una nova zona de centralitat i una zona comercial i la millora dels equipaments socials.

Lluís Recoder

Cal una nova centralitat a Valldoreix. Quan veig els casals d'avis que tenim a Mira-sol, la Floresta, les Planes i al centre, i veig el que tenim aquí, em sap molt de greu


Des de la federació nacionalista han aprofitat per denunciar que en diverses zones de Sant Cugat els hi estant desapareixent les pancartes electorals i han demanat respecte per tots els partits que concorren als comicis del 27 de maig.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.