ICV-EUiA es compromet a modificar el PGM de la Floresta i a urbanitzar els disctrictes


  • Comparteix:

La modificació del PGM de la Floresta, la urbanització dels carrers i la millora dels transport públic són els principals objectius que es marca ICV-EUiA per aquest districte. L'alcaldable de la formació, Xavier Boix, s'ha compromés, davant una quinzena de veïns, a treballar per la Floresta per deixar el districte com el veïnat vulgui.

ICV-EUiA vol recuperar el diàleg del pla director de la Floresta. Així ho ha anunciat l'alcaldable ecosocialista, Xavier Boix, davant el Centre Social i Sanitari d'aquest districte.

Xavier Boix

Ens volem comprometre amb la gent de la Floresta perquè el distrcite sigui com ells vulguin.


Boix ha explicat quins són els principals reptes que es marca la seva formació per la millora de la Floresta.

Xavier Boix

Ens proposem i ens comprometem fer la modificació del PGM de la Floresta. També volem tirar endavant l'urbanització dels carrers i millorar el transport públic.


L'acte d'ICV-EUiA en aquest districte ha consistit en una taula rodona amb diferents simpatitzans del partit així com veïns que han exposat les seves preocupacions sobre el territori. En total s'han aplegat una quinzena de persones davant el Centre Social i Sanitari del districte florestà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.