El PP es compromet a cobrir la manca de serveis públics al barri del Monestir


  • Comparteix:

El PP es compromet a cobrir la manca de serveis públics al barri del Monestir amb un casal per gent gran, el soterrament dels contenidors d'escombraries així com la coberta de les pistes de Sant Francesc, entre d'altres. Per a l'alcaldable popular, Berta Rodríguez, aquestes són reivindicacions històriques que cal escoltar abans d'ampliar més la ciutat.

El barri del Monestir, on viuen aproximadament 23.000 habitants, és una de les prioritats pel PP. Després de reunir-se amb l'associació de veïns d'aquesta zona de la ciutat, l'alcaldable Berta Rodríguez ha manifestat que continuaran impulsant les reivindicacions del barri com en l'anterior campanya electoral.

Berta Rodríguez

Són reivindicacions històriques que sempre es diu que sí però no es fan, s'han de preservar les que ja tenim.


Entre les propostes populars per millorar el barri hi ha la creació d'un espai per a jovent i per avis, on hi hagi un servei d'atenció mèdica bàsic per suplir les deficiències del CAP, així com una llar d'infants, una piscina pública, el soterrament dels contenidors i un pla de mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.