ICV-EUiA vol impulsar un Consell de Joventut local


  • Comparteix:

Impulsar la participació juvenil, afavorir l'emancipació dels joves amb més habitatges de lloguer i crear un nou equipament cultural són les principals propostes en matèria de joventut d'ICV-EUiA. La formació ecosocialista defensa que un govern d'esquerres a Sant Cugat és l'única opció per impulsar les polítiques de joventut.

La formació té com a eix principal impulsar el Consell de Joventut de Sant Cugat. Escoltem el número 3 de la llista, Joan Calderón.

Joan Calderon

El Consell de Joventut de Sant Cugat ha estat el gran fracàs de l'equip de govern. Aquest consell és el lloc on ha de participar tothom.


Afavorir l'emancipació, potenciar el transport públic diari i nocturn, incrementar els carrils bici, impulsar un oci alternatiu i descentralitzar les polítiques de joventut són algunes de les propostes dels ecosocialistes.

En matèria cultural, la formació vol crear un nou equipament dedicat als joves artistes de la ciutat.

Joan Calderon

El gran rete que ens marquem és crear un gran centre que aglutini el món artísitc jove de la ciutat.


Tot i fer un balanç positiu de les polítiques de joventut dutes a terme en aquests últims quatre anys, ICV-EUiA considera que cal anar més enllà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.