Els santcugatencs, cridats a les urnes per elegir el ple municipal


  • Comparteix:

Més de 51.000 santcugatencs estan cridats aquest diumenge a les urnes per elegir els 25 representants del ple municipal. Els 25 col·legis electorals de la ciutat quedaran oberts de les 9 del matí a les 8 del vespre. Per primera vegada a Catalunya, Sant Cugat tindrà un servei d'actualització de dades de participació instantani a través de servei sms.

Els electors que votaven a l'IES Angeleta Ferrer, a l'Arxiu Nacional, el CEIP Pins del Vallès, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i al Casal Cultural de Mirasol poden patir algun canvi del col·legi electoral.

Per coneixer quins són els canvis es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament - www.santcugat.cat- o enviant un SMS al 5870 amb la paraula CENS seguida del número de DNI.

Un total de 51.354 santcugatencs decidiran la composició del nou ple de l'Ajuntament per als propers quatre anys.

Els valldoreixencs, amb dues paperetes diferents, elegiran els regidors del ple i també el president de l'EMD, aquest últim es farà per designació simple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.