El PSC veu 'falta de credibilitat' en les promeses de CiU sobre la urbanització de la Floresta


  • Comparteix:

El PSC critica que CiU torni a prometre, durant la campanya electoral, la urbanització de carrers a la Floresta. Els socialistes denuncien que la federació nacionalista va dir el mateix durant les eleccions del 2003 i no ho ha complert. El número 2 a les llistes del PSC, Ferran Villaseñor, considera que això demostra una 'manca de credibilitat' de CiU.

Si arriba al govern local, el PSC es compromet a acabar la urbanització del districte de la Floresta. Els socialistes asseguren que les promeses electorals de CiU sobre aquest tema són repetitives i poc creïbles.

Villaseñor considera que la federació nacionalista té un 'problema de lideratge'.

Ferran Villaseñor

Qui té la responsabilitat de tirar endavant els projectes és qui governa. Creiem que si no ho ha fet en 4 anys és que té un problema de lideratge i d'aposta cap a la Floresta.


Villaseñor critica també 'l'absència de sensibilitat' dels nacionalistes respecte la ciutat.

Ferran Villaseñor

Critiquem la manca de credibilitat i l'absència de sensibilitat envers els districtes. Proposem que el model urbanístic dels barris es faci des dels districtes.


Els socialistes aposten per urbanitzar tots els carrers de la Floresta amb el consens dels veïns. El PSC critica que CiU digui que els treballs d'urbanització d'aquesta zona estan paralitzats per problemes amb diferents associacions veïnals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.