ICV-EUiA presenta un manifest amb un centenar de signatures de suport


  • Comparteix:

Prop d'un centenar de persones han signat un manifest de suport a la candidatura d'ICV-EUiA. L'historiador Domènec Miquel, el catedràtic Borja de Riquer i l'actor Francesc Orella són alguns dels noms que apareixen al document, que defensa l'entrada d'aire fresc a l'Ajuntament.

Els docents i els professionals liberals són els col·lectius que aporten més signatures al manifest, que demana el vot per a la formació encapçalada per Xavier Boix.

El document afirma que després d'ordenar el creixement, Sant Cugat necessita ara polítiques per administrar la quotidianitat, i afegeix que qui pot jugar un paper determinant en aquesta tasca és ICV-EUiA.

Escoltem l'alcaldable ecosocialista, Xavier Boix.

Xavier Boix

Sant Cugat necessita noves idees i que entri aire fresc a l'Ajuntament. La gent demana que ICV tingui un paper destacat.


Boix ha lamentat que dos dels signants del manifest -d'origen tunissià i marroquí- no puguin votar el dia 27 de maig, tot i ser residents a Sant Cugat des de fa més de 10 anys i estar totalment arrelats a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.