ICV-EUiA aposta per la fiscalitat ecològica per reduir la contaminació


  • Comparteix:

ICV-EUiA aposta per gravar fiscalment els vehicles més contaminants. Aquesta és una de les propostes dels ecosocialistes per combatre des dels municipis el canvi climàtic i potenciar el transport públic. Així ho ha explicat el diputat d'ICV al Congrés, Joan Herrera, en un acte a Sant Cugat.

Herrera proposa superar el debat sobre les grans infraestructures viàries i apostar per la 'mobilitat quotidiana'. En aquest sentit, el dirigent ecosocialista proposa aplicar els impostos de matriculació i circulació en funció de les emissions que generi cada vehicle.

Joan Herrera

Quan tens un vehicle que contamina molt has de pagar més.


L'alcaldable d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha reclamat millores a Rodalies de Renfe i en la connexió amb Rubí. Boix ha explicat també el projecte de Tramvia del Vallès Sud.

Xavier Boix

Hauria de connectar de forma barata, sostenible i fàcil Montcada i Reixac, Cerdanyola i Sant Cugat pel centre de la ciutat.


Boix insisteix en què la nova línia de FGC entre Barcelona i Sant Cugat és innecessària i no resol els problemes actuals de mobilitat.

D'altra banda, Joan Herrera ha carregat durament contra el discurs 'xenòfob i excloent' del PP en matèria d'immigració i ha demanat a la resta de partits 'contundència' per combatre aquesta visió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.