El PP tanca la campanya electoral amb aspiracions d'aconseguir el quart regidor


  • Comparteix:

Aconseguir un quart regidor és l'objectiu del PP de cara a les eleccions d'aquest diumenge. Així ho ha afirmat la candidata Berta Rodríguez en l'acte de tancament de campanya electoral, que ha tingut lloc a la plaça de Barcelona. L'acte ha comptat amb la presència del diputat popular al Congrés, Jorge Fernández Díaz.

Una botifarrada popular ha posat el punt final a la campanya del PP. Durant l'acte, Rodríguez ha defensat que el PP ha estat l'única formació que ha fet propostes concretes.

Escoltem la candidata del PP, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Hem estat lúnic partit que ha estat fent propostes per a la gent de Sant Cugat i no polítiques d'aparador que depenen d'altres administracions que no són l'Ajuntament.


Rodríguez ha tornat a posar l'accent als tres eixos prioritaris del programa com són les polítiques de família, la seguretat i els districtes.

D'altra banda, el president de Noves Generacions del PP, Joan Rafael Paulo, ha contestat a JERC que actes com el de suport a Núria Pòrtulas al Casal Jove Torreblanca 'és coaccionar la decisió dels jutges'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.