BEI Barcelona acusa el govern de l'EMD de convertir Valldoreix en un 'gueto'


  • Comparteix:

L'empresa BEI Barcelona carrega contra la gestió del govern de l'EMD de Valldoreix en un vídeo projectat a la seu de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix. La immobiliària critica la 'inacció' de la Candidatura de Progrés i Catalanista i afirma que Valldoreix s'està degradant fins a convertir-se en un 'gueto' de Sant Cugat.

'Si casa meva val més de 300.000 euros, qui vull que em representi?', 'Volem sortir al jardí i dormir sense sentir la música del Casal' o 'Dedicació plena no és escalfar la cadira'. Aquests són alguns dels missatges que inclou el vídeo i els plafons que BEI Barcelona ha exposat al local de l'entitat veïnal.

Amb aquesta campanya, l'administrador de BEI Barcelona, Sebastià Altet, vol denunciar que la 'inacció' del govern de Montserrat Turu està provocant que Valldoreix pateixi problemes de manteniment urbà, inseguretat ciutadana i paràlisi administrativa. El promotor critica, a més, que la presidenta de l'EMD s'hagi pujat el sou fins als 60.000 euros anuals.

Sebastià Altet responsabilitza la Candidatura de Progrés i Catalanista de convertir Valldoreix en un 'gueto'.

Sebastià Altet

Estem a Valldoreix des de 1922 i tenim moltes propietats. Ens interessa que no es transformi en el gueto de Sant Cugat. M'agradaria que Valldoreix fos Pedralbes, no la Mina.


Altet nega que aquestes crítiques tinguin cap relació amb l'inici de l'enderroc, per part de l'EMD, de tres xalets construïts per BEI Barcelona amb unes llicències irregulars. L'empresa immobiliària també desmenteix que la seva postura estigui al servei d'un partit polític.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.