ICV-EUiA aposta per més escoles bressol, més barates i amb horaris més amplis


  • Comparteix:

ICV-EUiA es marca com una de les prioritats per la ciutat augmentar les escoles bressol públiques, reduir els seus preus i augmentar els horaris per conciliar la vida laboral i familiar. Segons els ecosocialistes, Sant Cugat ha de ser un municipi 'educador' que garanteixi a tothom els drets de l'ensenyament.

L'alcaldable d'ICV-EUiA, Xavier Boix, subratlla les principals necessitats en matèria d'escoles bressol.

Xavier Boix

Es construiran escoles bressol a la ciutat i aprofitarem les polítiques de la Generalitat. Seran més barates i tindran una franja horaria més llarga.


La presentació de les propostes en matèria d'educació i cultura ha comptat amb la presència de la portaveu d'ICV, Dolors Camats.

Camats ha destacat la importància de la participació del món municipal.

Dolors Camats

Un tercer element juntament amb la inversió i l'acord és la corresponsabilitat amb els ajuntaments. És un interlocutor i té codecisió en matèria educativa


A més, els ecosocialistes aposten per mesures com crear una segona sala del Teatre-Auditori i crear més biblioteques. ICV-EUiA també defensa potenciar els ensenyaments artístics i els cicles formatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.