El PSC espera desbancar CiU del capdavant del govern


  • Comparteix:

El PSC espera sumar el suport suficient per liderar un projecte d'esquerres en el proper mandat i apartar CiU del govern de la ciutat. L'acte de cloenda de campanya s'ha celebrat a la plaça del Celler Cooperatiu, davant de la seu socialista.

Guanyar la ciutat és l'aspiració del PSC de cara als comicis d'aquest proper diumenge, després del qual esperen liderar el projecte d'esquerres. Els socialistes no contemplen cap altre desenllaç que no passi per aconseguir l'alcaldia.

Escoltem l'alcaldable del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Ens presentem a les eleccions per liderar la ciutat, per una ciutat completa, una ciutat que no sigui de marca, una ciutat perquè els infants que demà seran joves es puguin quedar aquí.


Segons Gausa, no hi haurà un projecte d'esquerres a la ciutat sense la participació del PSC. El candidat socialista no s'ha volgut pronunciar sobre un possible pacte sociovergent.

Salvador Gausa

A dia 25 de maig volem ser alcaldes de la ciutat. Som el projecte central de l'esquerra i no hi haurà un projecte d'esquerres a la ciutat sense la participació del PSC.


Els socialistes han celebrat l'acte de cloenda a la plaça del Celler Cooperatiu, davant de la seva seu, en el qual han rebut el suport de prop d'una vuitantena de ciutadans. La festa socialista ha estat amenitzada pel grup de música Vinylics, format per pares d'alumnes de l'escola Pins del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.