L'alcaldable de CiU demana el vot per evitar un govern tripartit


  • Comparteix:

L'alcaldable de CiU, Lluís Recoder, demana massivament el vot per continuar amb el model de ciutat i evitar un govern tripartit del PSC, ERC i ICV-EUiA. La formació ha celebrat el tancament de campanya amb un acte a la plaça de l'Om on han assistit uns 250 simpatitzants.

Segons el candidat de CiU, Lluís Recoder, si el diumenge el PSC, ERC i ICV-EUiA sumen els vots suficients per constituïr un equip de Govern, formaran un tripartit. Recoder ha criticat durament aquesta possibilitat i ha assegurat que els tripartits no saben gestionar el poder.

Lluís Recoder

Si el diumenge suma un govern tripartit sortirà un govern tripartit. Són professionals de guanyar el poder però en fan una mala administració.


L'alcaldable de la federació nacionalista ha recordat que no governa el millor ni el qui té més vots, sinó aquell qui aconsegueix més regidors al consistori. Per aquest motiu, Recoder ha demanat el vot massivament a tots els simpatitzants per poder, ha dit, 'seguir tenint un govern centrat i compromès'.

Lluís Recoder

Necessitem vots per seguir tenint un govern centrat i compromès.


Recoder ha proposat un tracte a les més de 200 persones que s'han aplegat aquest divendres a la plaça de l'Om a l'acte de final de campanya. L'alcaldable nacionalista ha demanat el vot a canvi de que la ciutadania pugui exigir-li després que facin les coses bé i que rectifiquin si fa falta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.