La jornada electoral comença sense incidències a Sant Cugat


  • Comparteix:

La jornada electoral ha començat sense incidències remarcables a Sant Cugat. A les nou del matí han pogut obrir les portes els 26 col·legis electorals on està previst que avui exerceixin el seu dret a vot 51.354 electors. Per primera vegada a Catalunya, la nostra ciutat tindrà un servei d'actualització de dades de participació instantani a través del servei sms.

La jornada ha començat sense problemes i totes les meses electorals s'han pogut constituir a primera hora, tal i com estava previst. Només una de les 77 meses s'ha constituït 10 minuts més tard, un cop s'ha garantit la presència de tots els vocals.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens.

Joan Recasens

Els col·legis electorals s'han constituït amb normalitat, que sapiguem no hi ha hagut cap problema per constituir les meses


D'altra banda, al col·legi electoral ubicat al CEIP Ferran i Clua de Valldoreix, s'ha hagut de retirar un vehicle amb propaganda electoral de CiU que estava estacionat a la zona.

Durant tot el dia, més de 60 treballadors municipals i un dispositiu de policia local i Mossos d'Esquadra vetallaran pel correcte desenvolupament de la jornada a la nostra ciutat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.