Bon humor i resignació a les meses electorals, on 231 persones fan de presidents i vocals


  • Comparteix:

231 santcugatencs fan de presidents i vocals a les 77 meses electorals de la ciutat. Els escollits han rebut la seva designació amb una barreja de bon humor i resignació. Fins ara, la jornada s'ha desenvolupat amb total normalitat i no hi ha hagut cap incidència important més enllà d'algunes anècdotes, com que una parella que viuen junts hagin hagut d'anar a votar a col·legis diferents.

Alguns repeteixen, però per a la majoria és la primera vegada que formen part d'una mesa electoral. Això ha suposat alguns problemes per alguns, que no n'han entès el funcionament, tot i que la majoria ha destacat que l'organització és bona.

meses electorals

Et donen un llibre però la pràctica és molt diferent. Estem molt ben assistits. El llibre està molt clar i no hi ha hagut cap problema.


Totes les meses electorals han obert puntualment a les 9 del matí a excepció de només d'una al PAV-3, que ha hagut d'obrir 10 minuts més tard per incompareixença d'un vocal. I, com passa sempre, no han faltat les anècdotes.

meses electorals

Hi ha gent que s'ha equivocat de col·legi. Hi ha gent molt simpàtica i gent amb cara de no haver dormit. Hi ha gent que no pot votar perquè li han robat el DNI.


A banda dels 231 ciutadans que formen part de les meses, més de 60 treballadors municipals treballaran durant tot el dia per tal que la jornada es desenvolupi amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.