ICV-EUiA aconsegueix ser la tercera força política i manté els tres regidors


  • Comparteix:

ICV-EUiA aconsegueix posicionar-se com la tercera força política a l'Ajuntament mantenint els tres regidors. Els ecosocialistes no han assolit, però, el seu principal objectiu de formar un govern d'esquerres amb el PSC i ERC.

Valoració agredolça la que han fet des d'ICV-EUiA després de mantenir els seus tres regidors i aconseguir ser la tercera força política a l'Ajuntament de la nostra ciutat. Els ecosocialistes s'han mostrat sorpresos per la majoria absoluta que ha aconseguit CiU i decebuts per no haver pogut editar un tripartit a Sant Cugat amb un pacte entre el PSC i ERC.

El cap de llista d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha explicat que la seva formació continuarà treballant durant aquests quatre anys en la mateixa línia.

Xavier Boix

Nosaltres hem de seguir la línia aquesta d'apropar-nos a la gent del carrer perquè a nivell institucional tindrem poc marge de maniobra.


Xavier Boix i Àssun Reyes repetiran com a regidors i Joan Calderón s'estrenarà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.