El PSC es queda amb quatre regidors i el percentatge de vots més baix en democràcia


  • Comparteix:

El PSC obté els pitjors resultats electorals des dels primers comicis de la democràcia i perd dos regidors respecte a les últimes municipals. La baixa participació passa factura a la formació socialista, que baixa més de set punts percentuals i es queda amb quatre regidors al consistori, amb un 14'8%.

Resignació i autocrítica. Així han rebut els socialistes els resultats d'uns comicis municipals que no s'esperaven i que han portat alguna que altra llàgrima a la seu del Celler Coperatiu. Un cop superats els moments de tensió i nerviosisme, la formació ha reconegut que les coses no han sortit com ells voldrien.

Escoltem l'alcaldable del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

És evident que una part de la ciutadania no ha entès el missatge que hem donat.


La baixa participació ha afectat seriosament la formació socialista, que ha baixat d'un 22,3% dels vots l'any 2003, a un 14,8% en aquests comicis.

Tot i que encara és molt d'hora per començar a marcar objectius, l'alcaldable socialista ha assegurat que analitzarà els resultats per fer autocrítica i que continuarà treballant per la ciutat des de l'oposició els propers quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.