Revolta interna al PP contra el lideratge de Berta Rodríguez


  • Comparteix:

Critiquen l'elecció de Rodríguez com a cap de llista i els mals resultats electorals

Critiquen l'elecció de Rodríguez com a cap de llista i els mals resultats electorals

El fins ara president del PP i l'exvocal de la formació a Valldoreix demanen un relleu per a l'alcaldable popular, Berta Rodríguez, després dels resultats d'aquest diumenge. Rafael Enríquez també ha renunciat a la presidència local del partit en desacord amb la candidatura de Rodríguez a l'alcaldia.

Segons l'expresident local, els mals resultats del PP es deuen, entre d'altres motius, al 'desgast polític' que arrossegava la candidata.

Enríquez ha afegit que la direcció del PP no li va fer cas quan va advertir de l'ensopegada electoral que podia patir Rodríguez.

Rafael Enríquez

No estava d'acord amb el fet que Berta Rodríguez encapçalés la candidatura. Vaig dir-ho a la direcció del PP, però no em van fer cas.


En el supòsit d'haver encapçalat la candidatura i haver aconseguit els mateixos resultats, Enríquez assegura que hauria dimitit.

Enríquez també ha assegurat que espera 'reaccions de la direcció del partit' després dels resultats del PP a Sant Cugat.

De la seva banda, l'exvocal del PP a l'EMD de Valldoreix, l'independent Josep Maria Canals, demana la dimissió de Berta Rodríguez per la seva 'incapacitat' per liderar el partit.

Canals considera que Rodríguez nega la realitat quan es resisteix a acceptar que l'electorat popular rebutja el seu lideratge.

Josep Maria Canals

Berta Rodríguez no té capacitat per liderar el partit i ha demostrat que no té la confiança de l'electorat.


Canals exigeix també responsabilitats a la cúpula del PP a Barcelona per permetre que Rodríguez continuï al front de la candidatura popular a Sant Cugat. L'independent critica, a més, 'la inexperiència' del presidenciable a Valldoreix, Joan Rafael Paulo, fill de Berta Rodríguez.

L'exvocal a l'EMD no descarta crear una nova força política a la ciutat o col·laborar amb una altra formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.